Услови на користење

ПРЕГЛЕД

Оваа веб-страница е управувана од BoxGK. Во текот на сајтот, се однесуваат термините "ние", "нас" и "наши" BoxGK. BoxGK ја нуди оваа веб-локација, вклучувајќи ги сите информации, алатки и услуги достапни од оваа страница за вас, корисникот, условени од вашето прифаќање на сите услови, услови, политики и известувања наведени овде.
Со посета на нашиот сајт и / или купување на нешто од нас, ќе се вклучат во нашата "услуги" и се согласувам со се обврзани со следните услови ( "Услови на употреба", "Услови"), вклучувајќи ги и оние дополнителни услови и политики СПОМНАТИ и / или достапни преку хиперврска. Овие услови за користење се однесуваат на сите корисници на страницата, вклучувајќи, без ограничување на корисниците кои се пребарувачи, продавачите, потрошувачите, трговците, и / или соработници на содржината.
Ве молиме внимателно прочитајте ги овие Услови за користење пред да пристапите или да ја користите нашата веб-страница. Со пристап или користење на кој било дел од страницата, се согласувате да бидете обврзани со овие Услови за користење. Ако не се согласувате со сите одредби и услови на овој договор, тогаш не смеете да пристапите на веб-локацијата или да користите какви било услуги. Доколку овие Услови за користење се сметаат за понуда, прифаќањето е изрично ограничено на овие Услови за користење.
Сите нови карактеристики или алатки кои се додаваат на тековната продавница, исто така, ќе биде предмет на Условите за Користење. Можете да ги видиш најновата верзија на Условите за Користење во секое време на оваа страница. Ние го задржуваме правото да се ажурира, промени или да го замени било кој дел од овие Услови за Користење преку објавување надградби и / или промени на нашиот сајт. Тоа е ваша одговорност е да се провери оваа страница периодично за промени. Вашиот континуираната употреба на или пристапот до веб-сајтот по објавувањето на какви било промени претставува прифаќање на тие промени.
Нашата продавница е хостирана на Shopify Inc. Тие ни обезбедуваат онлајн платформа за е-трговија која ни овозможува да ви ги продаваме нашите производи и услуги.

ДЕЛ 1 - ТЕРМИНИ НА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦИ

Се согласил да овие Услови на употреба, Ви го претставуваме дека сте барем на возраст од мнозинството во вашата држава или покраина на живеење, или дека сте на возраст од мнозинството во вашата држава или покраина на живеење и ќе ни даде согласност за дозволува било кој од вашите ситни издржуваат да го користите овој сајт.
Вие не може да ги користат нашите производи за каква било незаконска или неовластена цел ниту пак може да ви, во користењето на Услугата, крши законите во вашата јурисдикција (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на законите за авторски права).
Вие не мора да пренесува било црви или вируси или било кој код на деструктивна природа.
А прекршување или повреда на било кој од условите ќе резултира во непосредна престанок на своите услуги.

ДЕЛ 2 - ОПШТИ УСЛОВИ

Го задржуваме правото да одбиеме Услуга на било кој од која било причина во секое време.
Вие разбирате дека вашата содржина (не вклучувајќи информации за кредитна картичка), може да се пренесе енкриптирани и да се вклучат (а) пренос преку различни мрежи, и (б) се менува за да одговара и се прилагодува на техничките барања за поврзување на мрежи или уреди. Информации за кредитна картичка е секогаш заштитен во текот на трансфер во текот мрежи.
Се согласувате да не репродуцирате, дуплирате, копирате, продавате, препродавате или експлоатирате кој било дел од Услугата, користењето на Услугата или пристапот до Услугата или кој било контакт на веб-страницата преку која се обезбедува услугата, без изречна писмена дозвола од нас .
Насловите се користат во овој договор се вклучени само за влече и нема да го ограничува или на друг начин влијае на овие Услови.

ДЕЛ 3 - ТОЧНОСТ, комплетност и навременост на информациите

Ние не сме одговорни ако информациите кои се достапни на овој сајт не точни, целосни или струја. Материјалот на овој сајт е предвидено за општи информации само, а не треба да се потпирате или да се користат како единствена основа за донесување на одлуки без консултации основно, поточно, поцелосен или повеќе навремено извори на информации. Сите потпирање на материјал на овој сајт се во ваш сопствен ризик.
Овој сајт може да содржи одредена историска информација. Историски информации, мора, не е актуелна и е обезбедена за вашиот повикување само. Ние го задржуваме правото да ги менува содржината на оваа страница во било кое време, но ние немаме обврска да се ажурира сите информации на нашиот сајт. Вие се согласувате дека тоа е ваша одговорност е да се следат промените на нашиот сајт.

ДЕЛ 4 - МОДИФИКАЦИИ НА УСЛУГАТА И ЦЕНИ

Цени за нашите производи се предмет на промена без најава.
Ние го задржуваме правото во секое време да ги менува или прекине Услугата (или кој било дел или содржина од истата) без претходна најава во секое време.
Ние нема да бидат одговорни за вас или за било која трета страна за било која промена, промена на цената, суспендирање или прекин на Услугата.

ДЕЛ 5 - ПРОИЗВОДИ ИЛИ УСЛУГИ (доколку е применливо)

Одредени производи или услуги може да бидат достапни исклучиво онлајн преку веб-страницата. Овие производи или услуги може да имаат ограничени количини и се предмет на враќање или замена само според нашите Поврат на средства.
Ние се потрудивме да ги прикажеме што е можно попрецизно боите и сликите на нашите производи што се појавуваат во продавницата. Не можеме да гарантираме дека приказот на која било боја на вашиот компјутерски монитор ќе биде точен.
Го задржуваме правото, но не сме обврзани, да ја ограничиме продажбата на нашите производи или услуги на кое било лице, географски регион или јурисдикција. Можеме да го искористиме ова право од случај до случај. Го задржуваме правото да ги ограничиме количините на сите производи или услуги што ги нудиме. Сите описи на производи или цените на производите се предмет на промена во секое време без најава, по наша дискреција. Го задржуваме правото да прекинеме со кој било производ во секое време. Секоја понуда за кој било производ или услуга направена на оваа страница е неважечка таму каде што е забрането.
Ние не гарантираме дека квалитетот на какви било производи, услуги, информации или друг материјал купен или добиен од вас ќе ги исполни вашите очекувања или дека сите грешки во Услугата ќе бидат поправени.

ДЕЛ 6 - ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРИЧИНА НА ПЛА BАЕ И СМЕТКА

Го задржуваме правото да одбиеме каква било нарачка што ќе ја поставите кај нас. Можеме, по наше дискреционо право, да ги ограничиме или откажеме купените количини по лице, по домаќинство или по нарачка. Овие ограничувања може да вклучуваат нарачки направени од или под иста корисничка сметка, иста кредитна картичка и/или нарачки што ја користат истата адреса за наплата и/или испорака. Во случај да направиме промена или да ја откажеме нарачката, може да се обидеме да ве известиме со контактирање на е-поштата и/или адресата за наплата/телефонскиот број наведени во моментот кога е направена нарачката. Го задржуваме правото да ги ограничиме или забраниме нарачките кои, според наша проценка, се чини дека се поставени од дилери, препродавачи или дистрибутери.
Вие се согласувате да обезбеди струја, целосни и точни купување и информации за сметката за сите купувања направени во нашата продавница. Вие се согласувате навреме обновете го вашиот сметка и други информации, вклучувајќи вашата e-mail адреса и броеви на кредитни картички и истекот датуми, така што ние може да ви заврши трансакции и да контактира со вас колку што е потребно.
За повеќе детали, ве молиме прегледајте го нашиот Поврат на средства.

ДЕЛ 7 - ОПЛАТНИ АЛАТКИ

Ние може да ви обезбеди пристап на трети лица алатки преку кои можеме ни следи, ниту имаат никаква контрола, ниту пак влез.
Вие разбирате и се согласувам дека ние се обезбеди пристап до ваквите алатки "како што е" и "како расположливи" без никакви гаранции, репрезентации или услови од било каков вид и без какви било поддршка. Ние ќе имаме никаква одговорност кои произлегуваат од или во врска со вашето користење на опционален трети лица алатки.
Секое ваше користење на изборните алатки понудени преку страницата е целосно на ваш сопствен ризик и дискреција и треба да се осигурате дека сте запознаени и ги одобрувате условите под кои алатките се обезбедени од релевантните даватели на трета страна.
Ние, исто така, може, во иднина, да нудиме нови Услуги и/или функции преку веб-страницата (вклучувајќи го и објавувањето на нови алатки и ресурси). Таквите нови функции и/или услуги, исто така, ќе подлежат на овие Услови за користење.

ДЕЛ 8 - ВРСКИ ТРЕТИ ПАРТИ

Одредени содржини, производи и услуги достапни преку нашата услуга може да вклучуваат материјали од трети страни.
Врските од трети страни на оваа страница може да ве упатат кон веб-локации на трети лица кои не се поврзани со нас. Ние не сме одговорни за испитување или оценување на содржината или точноста и не гарантираме и нема да имаме никаква одговорност или одговорност за материјали или веб-страници од трети страни, или за какви било други материјали, производи или услуги на трети страни.
Ние не сме одговорни за каква било штета или штета поврзана со купување или употреба на стоки, услуги, ресурси, содржина или какви било други трансакции направени во врска со веб-локации на трети страни. Ве молиме внимателно прегледајте ги политиките и практиките на третата страна и уверете се дека ги разбирате пред да се вклучите во каква било трансакција. Поплаките, побарувањата, грижите или прашањата во врска со производи од трети страни треба да се упатат до трета страна.

ДЕЛ 9 - КОМЕНТАРИ ЗА КОРИСНИЦИ, ПОВРАТНИ РАБОТИ И ДРУГИ ПОДНЕСУВАА 

Доколку, на наше барање, испратите одредени специфични поднесоци (на пример пријави за конкурс) или без барање од нас, испраќате креативни идеи, предлози, предлози, планови или други материјали, без разлика дали се онлајн, преку е-пошта, по пошта или во спротивно (заеднички, „коментари“), се согласувате дека можеме, во секое време, без ограничувања, да уредуваме, копираме, објавуваме, дистрибуираме, преведуваме и на друг начин да ги користиме на кој било медиум сите коментари што ни ги испраќате. Ние не сме и нема да бидеме обврзани (1) да ги одржуваме сите коментари во тајност; (2) да плати компензација за какви било коментари; или (3) да одговорите на какви било коментари.
Можеме, но немаме обврска да ја следиме, уредуваме или отстрануваме содржината за која според наше дискреционо право ќе утврдиме дека е незаконска, навредлива, заканувачки, клевета, клевета, порнографска, непристојна или на друг начин непристојна или ја нарушува интелектуалната сопственост на која било страна или овие Услови на Сервис.
Се согласувате дека вашите коментари нема да прекршат ниту едно право на трета страна, вклучувајќи ги авторските права, заштитен знак, приватност, личност или друго лично или сопственичко право. Понатаму, се согласувате дека вашите коментари нема да содржат клеветнички или на друг начин незаконски, навредлив или непристоен материјал, или да содржат каков било компјутерски вирус или друг малициозен софтвер што на кој било начин може да влијае на работата на Услугата или на која било поврзана веб-страница. Не смеете да користите лажна адреса за е-пошта, да се преправате дека сте некој друг освен вие, или на друг начин да не доведете во заблуда нас или трети страни за потеклото на какви било коментари. Вие сте единствено одговорни за сите коментари што ги давате и нивната точност. Ние не преземаме никаква одговорност и не преземаме никаква одговорност за какви било коментари објавени од вас или од трета страна.

ДЕЛ 10 - ЛИЧНИ ИНФОРМАЦИИ 

Вашето доставување на лични информации преку продавницата е регулирано со нашата Политика за приватност, која може да се погледне овде: Заштита на личните податоци.

ДЕЛ 11 - Грешки, неточности и испуштања

Повремено може да има информации на нашиот сајт или во службата која содржи печатни грешки, неточности или пропусти кои можат да се однесуваат на описи на производи, цени, промоции, нуди, производ превозот обвиненија, транзитни времиња и достапност. Ние го задржуваме правото да ги поправи евентуалните грешки, неточности или пропусти, да ја менуваат или да ги ажурирате информации или откажете наредби ако какви било информации во служба или на било поврзани со веб-сајт е неточна во секое време без претходна најава (вклучувајќи откако ќе се поднесе вашата нарачка) .
Не преземаме никаква обврска да се ажурира, да ја измени или појаснат информациите во служба или на било поврзано веб-сајт, вклучувајќи, без ограничување, информации за цените, освен како што се бара со закон. Не е одреден надградба или освежување датум применуваат во служба или на било поврзани со веб-сајт, треба да се преземат за да се покаже дека сите информации во служба или на било поврзани со веб-сајт е изменет или ажурираат.

ДЕЛ 12 - ЗАБРАНИ КОРИСТИ

Во прилог на други забрани како што е наведено во условите за користење, ќе им се забранува користење на овој сајт или неговата содржина: (а) за кој било незаконска цел; (б) да ги дели на другите да се изврши или да учествувате во било незаконско акти; (в ) за да се кршат сите меѓународни, федерални, провинциски или државните прописи, правила, закони, или локалните прописи, (г) за кршење на или ги кршат нашите права на интелектуална сопственост или права на интелектуална сопственост на други лица; (д) да ги вознемират, злоупотреба, навреда , штета, клеветење, клевета, омаловажување, заплашат или дискриминација врз основа на пол, сексуална ориентација, религија, националност, раса, возраст, национално потекло, или попреченост; (ѓ) да ги достават неточни или лажни информации; (е) за да испратите или пренесува вируси или било кој друг вид на злонамерен код кој ќе учествуваат или може да се користи во било кој начин што ќе влијае на функционалноста или работењето на службата или било поврзани со веб-сајт, други веб-сајтови, или на интернет, (ж) да собира или следи лични информации на други лица; (i) да се спам, phish, Фарм, изговор, пајакот, ползи, или одвај; (ѕ) за каква било непристојни или неморални цели; или (к) да се меша со или заобиколат безбедносни карактеристики на услуга или било поврзани со веб-сајт, други веб-сајтови, или на интернет. Ние го задржуваме правото да го прекине вашиот користење на Услугата или било поврзани веб-сајт за кршење на која било од забранетите намени.

ДЕЛ 13 - ОТКОЛУВАЕ НА ГАРАНЦИИ; ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДГОВОРНОСТА

Ние не гарантираме, не претставуваме или гарантираме дека вашата употреба на нашата услуга ќе биде непречена, навремена, безбедна или без грешки.
Ние не гарантираме дека резултатите што може да се добијат од користењето на Услугата ќе бидат точни или сигурни.
Се согласувате дека од време на време можеме да ја отстраниме Услугата на неопределено време или да ја откажеме Услугата во секое време, без известување до вас.
Изрично се согласувате дека користењето или неможноста да ја користите Услугата е на ваш единствен ризик. Услугата и сите производи и услуги што ви се доставуваат преку Услугата се (освен она што е изрично наведено од нас) се обезбедени „како што е“ и „како што е достапно“ за ваша употреба, без никакво претставување, гаранции или услови од кој било вид, било експлицитно или имплицирани, вклучувајќи ги сите имплицитни гаранции или услови за прометност, квалитет што може да се тргува, соодветност за одредена цел, издржливост, титула и непрекршување.
Во никој случај не смее BoxGK, нашите директори, службеници, вработени, филијали, агенти, изведувачи, практиканти, добавувачи, даватели на услуги или даватели на лиценца се одговорни за каква било повреда, загуба, побарување или каква било директна, индиректна, случајна, казнена, посебна или последователна штета од кој било вид , вклучувајќи, без ограничување изгубена добивка, изгубен приход, изгубени заштеди, загуба на податоци, трошоци за замена или какви било слични штети, без разлика дали се засновани на договор, деликт (вклучувајќи небрежност), строга одговорност или на друг начин, што произлегува од вашата употреба на која било од Услуга или производи набавени со користење на Услугата или за кое било друго тврдење поврзано на кој било начин со вашата употреба на Услугата или кој било производ, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, какви било грешки или пропусти во која било содржина, или каква било загуба или штета на која било вид настанат како резултат на употребата на Услугата или која било содржина (или производ) објавена, пренесена или на друг начин достапна преку Услугата, дури и ако се советува за нивната можност. Бидејќи некои држави или јурисдикции не дозволуваат исклучување или ограничување на одговорноста за последователни или случајни штети, во такви држави или јурисдикции, нашата одговорност ќе биде ограничена до максималниот степен дозволен со закон.

ДЕЛ 14 - Оштетување

Вие се согласувате да ги обештетите, да ги бранат и чувате штетните BoxGK и нашиот родител, подружници, филијали, партнери, службеници, директори, агенти, изведувачи, даватели на лиценца, даватели на услуги, подизведувачи, добавувачи, практиканти и вработени, безопасни од какво било побарување или барање, вклучително и разумни такси за адвокати, направени од трета страна поради или кои произлегуваат од вашето прекршување на овие Услови за користење или документите што тие ги вклучуваат со референца, или вашето прекршување на кој било закон или правата на трета страна.

ДЕЛ 15 - ОСНОВНОСТ

Во случај кога е утврдена некоја одредба од овие Услови за Користење да бидат незаконски, неважечки или неспроведливи, таквата одредба сепак ќе биде спроведлив во потполност степенот дозволен со применливиот закон, и неспроведлива дел се смета дека се отсечени од овие Услови на услуга, таква решителност не влијаат на валидноста и спроведливоста на било која друга останатите одредби.

ДЕЛ 16 - ПРЕСТАНОК

На обврските и одговорностите на странките настанале пред датумот на раскинување ќе преживее раскинување на овој договор за сите намени.
Овие Услови на употреба се ефикасни доколку и се додека не го откаже или вие или нас. Можете може да го раскине овие Услови за Користење во секое време со известување нас дека веќе не сакаат да ги користат нашите услуги, или кога ќе престане да го користи нашиот сајт.
Ако во нашиот единствен суд ќе пропадне, или ние се сомневаат дека не сте успеале, да се усогласат со било кој мандат или одредба од овие Услови на употреба, ние исто така може да го раскине овој договор во било кое време без претходна најава и ќе остане одговорен за сите доспеани износи до до и вклучувајќи го датумот на прекинување; и / или соодветно може да го одбие ви овозможи пристап до нашите услуги (или некој нејзин дел).

ДЕЛ 17 - ЦЕЛОВЕН ДОГОВОР

Неуспехот на нас да вежба или спроведе било право или одредба од овие Услови на сервисот нема да претставува откажување од тоа право или одредба.
Овие Услови за користење и сите политики или оперативни правила објавени од нас на оваа страница или во однос на Услугата го сочинуваат целиот договор и разбирање помеѓу вас и нас и ја регулира вашата употреба на Услугата, заменувајќи ги сите претходни или современи договори, комуникации и предлози , без разлика дали е усна или писмена, помеѓу вас и нас (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, какви било претходни верзии на Условите за користење).
Секое нејаснотии во толкувањето на овие Услови за Користење нема да се толкува против изготвување партија.

ДЕЛ 18 - Управувачки закон

Овие Услови на услугата и сите посебни договори со кои ние ви обезбедуваме услуги ќе бидат регулирани од и толкувани во согласност со законите на Кина.

ДЕЛ 19 - ПРОМЕНИ НА УСЛОВИТЕ НА УСЛУГАТА

Можете да ги видиш најновата верзија на Условите за Користење во секое време на оваа страница.
Ние го задржуваме правото, во нашата сопствена дискреција, да се ажурира, промени или да го замени било кој дел од овие Услови за Користење преку објавување надградби и промени на нашиот сајт. Тоа е ваша одговорност е да се провери нашата веб страница периодично за промени. Вашиот континуираната употреба на или пристап до нашата веб страница или на Службата по објавувањето на какви било промени на овие Услови за Користење претставува прифаќање на тие промени.

ДЕЛ 20 - ИНФОРМАЦИИ ЗА КОНТАКТ

Прашањата во врска со Условите за користење треба да ни се испратат на customerservice@boxgk.com.

Купувачка кошничка
Дојдете до врв
Да останеме во контакт!