Човек со еден удар на залиха

One Punch Man Figures Статуи на залиха, како Garou, Bomb, King, Genos, Bang, Tatsumaki, Fubuki, Mumen Rider, фигури од Саитама или смола статуи итн. Вашата нарачка ќе биде испорачана во рок од 2 дена откако ќе завршите со плаќањето на такса за испорака. 100% овластени статуи од оригинални студија. Се продава сега!

Купувачка кошничка