Мојот херој академија на залиха

Мојот херој на академијата има статуи на залиха, како Мидорија Изуку, Сите Мојт, Бакугу Кацуки, Тодороки Шото, Фумикаге Токојами, Томура Шигараки, Кеиго Таками, Денки Каминари, Даби, Мирио Тогата, Химико Тога, Цују Асуи, Уриаракау, , фигури на Shota Aizawa или статуи од смола, итн. Вашата нарачка ќе биде испорачана во рок од 2 дена откако ќе го завршите плаќањето на таксата за испорака. Достапна е испорака низ целиот свет. Гледај Повеќе!

Купувачка кошничка
Дојдете до врв
Да останеме во контакт!