Jуџутсу Кајсен На залиха

Статуите на џуџутсу Кајсен ГК на залиха, како Касуми Мива, Сукуна Риумен, Џунпеи Јошино, Аои Туду, Нобара Кугисаки, Кенто Нанами, Тоге Инумаки, Сатору Гоџо, Мегуми Фушигуро, фигури и статуи на Јуџи Итадори, итн. Вашата нарачка ќе биде испорачана во рок од 2 дена откако ќе завршите со плаќањето на таксата за испорака. Ограничено издание, нема да се надополнува по распродажбата. Купи сега!

Купувачка кошничка
Дојдете до врв
Да останеме во контакт!