Инујаша на залиха

Фигури на Инујаша Статуи на залиха, како што се Инујаша, Хигураши, Мироку, Санго, Шипу, Кохаку, Кикиу, Сешшомару, Каеде, Кагура, Нараку, Јакоцу, Јакен, Кирара, Кога, Кагоме Фигури или статуи, итн. Вашата нарачка ќе биде испратена во рок од 2 дена откако ќе го завршите плаќањето на таксата за испорака. Ограничено издание, нема да се надополнува по распродажбата. Не ги пропуштајте!

Купувачка кошничка
Дојдете до врв
Да останеме во контакт!