Neon Genesis Evangelion на лагер

Статуи со фигури ЕВА на залиха, како што се Гендо Икари, Маја Ибуки, Тоџи Сузухара, Шинџи Икари, Рицуко Акаги, Рјоџи Каџи, Кавору Нагиса, Мисато Кацураги, Реи Ајанами, Асука Ленгли Сориу, фигури или статуи итн. Вашата нарачка ќе биде испорачана 2 дена откако ќе завршите со плаќањето на таксата за испорака. 100% овластени статуи од оригинални студија. Добијте ги вашите омилени фигури овде!