Дуелни чудовишта на лагер

Статуи со чудовишта од дуел на залиха, фигури Ју Ги О: Теа Гарднер, Џои Вилер, Југи, Марик, Мај Валентин, Пегаз, Бакура, Јами (Атем), фигури или статуи на Сето Каиба итн. Вашата нарачка ќе биде испорачана во рок од 2 дена откако ќе го завршите плаќањето на таксата за испорака. Ограничено издание, нема да се надополнува по распродажбата. Нарачајте веднаш!

Купувачка кошничка
Дојдете до врв
Да останеме во контакт!