Digimon на залиха

Дигимон фигури на залиха: Таичи, Јамато, Сора, Коширо, Мет Ишида, Мими Тачикава, Кен, Џо Кидо, Такеру Такаиши, Кари Камија, Агумон, Габумон, Бијомон, Тентомон, Палмон, Гаомон, Патамон, Гатомон, Омнимон, Вее , Terriermon, Guilmon, Angemon, WarGreymon, Angewomon, Omnimon фигури или статуи итн. Вашата нарачка ќе биде испорачана во рок од 2 дена откако ќе завршите со плаќањето на таксата за испорака. 100% овластени статуи од оригинални студија. Се продава сега!