Демон убиец на залиха

Статуа на убиецот на демонот Фигури на залиха: Танџиро, Незуко, Канао, Мицури, Шинобу, Зеницу, Иносуке, Гију, Ренгоку, Даки фигури или статуи од г.к. се на продажба! 100% овластени статуи од оригинални студија. Вашата нарачка ќе биде испорачана во рок од 2 дена откако ќе завршите со плаќањето на таксата за испорака. Проширете ги вашите колекционерски предмети сега!

Купувачка кошничка
Дојдете до врв
Да останеме во контакт!