Залиха

Имаме голема залиха од секакви статуи со аниме GK Figures, како Attack on Titan, Bleach, Demon Slayer, Digimon, Dragon Ball, Naruto, ONE PIECE, статуи или фигури од смола од покемон итн. 100% овластени статуи од оригинални студија. Трошоци за испорака Фактурата ќе ви биде испратена преку PayPal во рок од 7 дена откако сте ја направиле нарачката. И ние ќе ја договориме пратката веднаш штом ќе ја добиеме таксата за испорака што сте ја платиле. Купи сега!