Најнови производи

Се препорачува оваа недела

Аниме серија

Напад на Титан

"Јас треба да бидам оној што ќе го стори ова! Морам да го решам ова!" - Ерен Јегер

Кајгана

„Штом се сомневате во сопственото верување, готово е“. - Наруто Узумаки

Демон убиец

„Го имаш ова! Не се откажувај! “ - Камадо Танџиру

Еден дел

"Одлучив да бидам крал на пиратите. Не ми е гајле дали ќе умрам за тоа". - Мајмун Д. Лафи

Одг

"Има магија, таа нè спои. И таа магија се нарекува надеж".

Digimon

„Workе работиме како тим!“ - Таичи Јагами

змејска топка

„Моќта доаѓа како одговор на потреба, а не на желба“. - Гоку

Забивање

„Не е доцна да се промениме себеси и да имаме живописен живот. - Ханамичи Сакураги

Inuyasha

"Имавте две нозе и срцев ритам. Што ве спречува?" - Инујаша

Doraemon

„Ако не се обидете барем, никогаш нема да се промените“. - Дораемон

Еден удар човек

„100 склекови, 100 стомачни, 100 сквотови и трчање на 10 километри! - Саитама

Кајгана

„Не можеме да губиме време грижејќи се за тоа што ако е“. - Ичиго Куросаки

ЕВА

„Оние кои се мразат себеси, не можат да ги сакаат или да им веруваат на другите“. - Реи Ајанами

Ujуџут Каисен

„Не сакам да жалам за ништо поради начинот на кој живеев. --Јуџи Итадори

други, пак,

Повеќе бројки за да изберете

  0
  вашата кошничка
  Вашата количка е празнаВрати се во Магазин
   Дојдете до врв
   Да останеме во контакт!